LÄRARE

Cirkuslärare: Britta Wålstedt

Britta är uppväxt på Wålstedts gård i Dala-Floda. Britta startade sin egen cirkus som nioåring, hon har sedan dess tränat, undervisat och uppträtt med cirkus i alla dess former. Britta kommer att undervisa i alla cirkusdiscipliner under cirkus och dans – heldagsläger 10-16 år, cirkusläger 4-5 år, cirkusläger 6-7 år och cirkusläger 8-9 år.


Danslärare: Ida Källquist

Ida har länge jobbat med scenkonst, med inriktning på dans och med integrerad dans. Hon har arbetat som föreställningsproducent, produktionsledare och turnéledare.  Ida har dansat under hela sitt liv och har under en lång period jobbat som danspedagog för barn och ungdomar. Ida och Britta har undervisat tillsammans på Campus Manilla. Ida kommer att undervisa i dans under cirkus och dans – heldagsläger 10-16 år, cirkusläger 4-5 år, cirkusläger 6-7 år och cirkusläger 8-9 år.


Danslärare: Eliisa Erävalo
Eliisa är utbildad som dansare och koreograf på DOCH, Dans och Cirkushögskolan samt Teaterhögskolan i Helsingfors. Hon har genom åren undervisat dans för barn och unga i workshop-form. Hon älskar att tillsammans med barnen utforska hur våra kroppar rör sig, vad rörelsen kan göra med oss och när vi och rörelsen blir ett och samma. Eliisa har tränat akrobatik och cirkus under tiden hon utbildade sig till dansare. Eliisa kommer att undervisa dans under cirkusläger 4-5 år, cirkusläger 6-7 år och cirkusläger 8-9 år.


Cirkusassistent: Freja Wålstedt

Freja är 16 år och uppväxt på Wålstedts gård i Dala-Floda. Freja har alltid haft cirkusen i sig, hon har under hela sin uppväxt deltagit på cirkuslägret och har dansat på dansskola. I år blir det tredje året som Freja jobbar som cirkusassistent. Freja kommer att vara cirkusassistent under 4-5 år, cirkusläger 6-7 år och cirkusläger 8-9 år.


Cirkusassistent: Frida Ringsén

Frida är 15 år och kommer från Dala-Floda. Frida har dansat på dansskola och gått på cirkuslägret med övernattning under flera år. I år blir andra året som Frida jobbar som cirkusassistent.  Frida kommer att vara cirkusassistent under cirkusläger 4-5 år, cirkusläger 6-7 år och cirkusläger 8-9 år


Hjälplärare: Rut Plogen

Rut är 19 år och tar studenten från samhällsvetenskaplig linje i juni. Hon har deltagit i cirkuslägret under flera år. Som barn tränade hon med Ludvika Minicirkus och dansade vid Uppsala Dansakademi. Hon har tidigare varit cirkusassistent på cirkusläger 4-9 år samt kvällsaktivitetsansvarig när det varit övernattningsläger. Rut har också ledarerfarenhet från Rättviks Stiftsgård. Rut kommer vara hjälplärare under cirkus och dans – heldagsläger 10-16 år.